Monday, July 15, 2013

Reparatii Jante Cluj-Napoca

Cluj-Napoca - Deusu - distanta 18 KM


Gropi, gropi si iar gropi! Nu ai cum sa te enervezi cand tot drumul pe rupt si efectiv nu ai ce ocolii!!! Duminica trecuta am fost pana la mine la cabana (in satul Deus) dupa comuna Chinteni si am avut nesansa sa dau intr-o groapa mai de Doamne ajuta, drumul fiind acoperit cu apa dupa o ploaie... capcana perfecta! Rezultatul? Janta dreapta fata indoita, bolfa in cauciuc, capatul de bara are joc...  

Dupa ce mi-am stricat toata ziua si mi-am facut nervi, am decis ca trebuie sa imi rezolv janta cat mai repede, insa s-a dovedit a fi destul de greu, in orice service\vulcanizare m-am dus mi-au cerut intre 80-100 lei pentu dezdoirea jantei (a fost indoita si pe interior), trebuia sa astept cateva zile... asa ca m-am pus pe sunat la mai multe firme din Cluj cu acelasi profil. Dupa mai multe cautari am gasit o firma serioasa care in 15 minute, pentru 50 de RON mi-au scos janta ca noua, echilibrata din masina respectiva ca nici nu mi-a mai pus plumbi...  NOTA 10!
Deci vreau sa spun ca acolo am vazut masini cu jante rupte... nacaz de nacaz :) si baietii au sudat si au scos janta la perfectie!

Ca sa scutesc cat mai multa lume de cautatul aiurea a unui service bun pe aceasta parte m-am decis sa postez datele de contact a firmei de reparatii jante!

Reparatii jante aluminiu/magneziu 


Cluj-Napoca
Str. Oasului nr. 93
Tel.: 0264 455 565
Mobil: 0740 196 478

ORAR

L-V: 08.00 – 20.00
S: 08.00 – 14.00


No comments:

Post a Comment